Energiahoidot

Energiahoidossa hoitaja välittää universaalia elämän energiaa hoidettavaan. Jos mennään syvimpään olemukseemme, tavoitteeseemme ihmiselämässä, se on rakkaus. Valo. Yhteys elämän energiaan. Universaaliin energiaan. Joku puhuu yhteydestä Jumalaan.

Tämä energian puute on se mikä meidät sairastuttaa, ja tekee elämäämme asioita jotka koemme epämiellyttävänä ja kuormittavana.

Luonnollisesti siksi energiahoidot ovat tehokkaita ”vaivaan kuin vaivaan”. Kuvittele, että ihminen on ladattava patteri, ja tuolla jossain on ikuista virtaa antava latauspiste. Patteri hupenee, ja ei osaakaan latautua itsestään. Tulee kaikenlaista ongelmaa. Energiahoitaja toimii ikään kuin laturina patterin, eli ihmisen ja latauspisteen eli universumin välillä.

Syitä siihen, ettemme me ihmiset oikein enää osata latautua itsestään on lukemattomia. Käsittelemättömät traumat, tragediat, luonto-yhteyden kadottaminen, prosessoitu ruoka, runsas teknologian käyttö, yhteys muihin ihmisiin on kadoksissa, päihteet, kuormittuneisuus ja stressi, negatiivinen ajattelu ja lukuisat muut tekijät saavat meidät epätasapainotilaan.

Olemme sähköinen järjestelmä, ja tarkoituksena olisi olla jalat maassa ja pää pilvissä sopivissa määrin samaan aikaan. Maapallon värähtelytaajuus eli sähköjärjestelmä lataa patteriamme jalanpohjien kautta. MaadoIttuminen (earthing, grounding) onkin tärkeä asia, terveytemme peruspilari. Sähkölaitteetkin ovat epävakaita jos niissä ei ole maadoitusta!

Energiahoidoissa tuetaan ja tasapainotetaan mm. keskushermostoamme, sähköjärjestelmäämme (meridiaanit), maadoittumista, umpieritysrauhasia, chakrojen eli energiakeskustemme toimintaa.

Energiahoito käynnistää meidän oman sisäisen paranemisprosessin. Itseparannusvoiman, joka on meissä kaikissa kun sen luokse löydämme.

Tervetuloa kokemaan itse!

Rakkaudella

Jennica

#energiahoidot #energiahoitaja #universumi #maailmankaikkeus #valo #rakkaus