Jennica

Olen valmistunut alunperin peruskoulun jälkeen lähihoitajaksi, tiedonjanoisena luonnollinen polku eteni sairaanhoitajaksi. Olen hoitanut eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä suurimman osan elämääni. Erikoissairaan hoito lähinnä sydäntäni.

Tunnen voimakasta kutsumusta työskennellä ihmisten parissa. Olen myös kolmen lapsen äiti.

Ravintoterapeutin opintoihin päädyin omien terveysongelmien kautta. Atoopikkona ja jatkuvien suolistotulehdusten kuormittamana, työkykyni menettäneenä, halusin selvittää sairasteluni syyt. Totesin, että jatkuvien lääkekuurien- ja voiteiden varjolla eläminen ei ollut mielekästä.

Mistä oireeni johtuvat? Mitä voin tehdä terveyteni eteen?

Aloin aluksi etsiä tietoa itsenäisesti. Funktionaalinen lääketiede vei mennessään, ja halusin oppia lisää. Suurin tavoitteeni on tukea terveysongelmien parissa kamppailevia ihmisiä tehokkaasti ja monipuolisesti. Perehtyä perinpohjin terveysongelmiin, sen sijaan että hoidetaan vain irrallaan olevaa oiretta. Ravintoterapeuttina, sairaanhoitajana ja elämäntapavalmentajana tämä on mahdollista.

Olen perehtynyt ja kouluttautunut myös hengitysharjoituksiin, ja muihin fyysisiin terveyttä tukeviin lempeisiin harjoitteisiin. Näitä sovellan asiakaslähtöisesti.

Elämäntapavalmentajan sertifikaatti tukee osaamistani oman sisäisen itsesi löytämisessä ja voimavarojesi löytämisessä. Kaikki lähtee meistä itsestämme!

Harrastuksiini kuuluu metsälenkit, jooga eri muodoissaan, barre, kirjojen lukeminen, uinti läpi vuoden, ja kesäisin rakastan mökkeilyä saaristossa!

Pidän osaltaan työtäni myös harrastuksenani, koska luen runsaasti erilaista hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta ja tieteellisiä tutkimuksia. Sekä kuuntelen podcasteja ja webinaareja aina kuin aikatauluuni mahtuu.

Perinnehoidot, luonto ja historia kiinnostavat minua. Lisäksi tuhansia vuosia vanha kiinalainen lääketiede, ja ylipäätään erilaisista näkökulmista asioiden tarkastelu on lähellä sydäntäni.

Olen tunnettu leveästä hymystä, hersyvästä naurustani ja hyvistä organisointikyvyistäni. Luovuus on tavaramerkkini.

Vastaanottotyön lisäksi työnkuvaani kuuluu alaan liittyvä koulutus ja luennointi. Olen kuulemma vaikuttava puhuja!

Koulutukset

  • Lähihoitaja, Mielenterveys- ja päihdetyön koulutusohjelma 2006
  • Sairaanhoitaja AMK 2013
  • Hoitotason ensihoito 30op 2015
  • Ravintoterapeutin opinnot alkaen 2018
  • Täydennyskurssit: Lasten ravintoterapia, ketoosidieetit -käytäntö ja mahdollisuudet, sokeririippuvuus ja sen hoito.
  • LCF Life Coach elämäntapavalmentajan sertifikaatti opinnot meneillään

Lisäksi useita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä luentoja sekä kursseja eri toimijoiden tarjoamana.