Ravintoterapeutti Jennica Vesola

Kurssit, luennot, ryhmät

ÄÄNIENERGIAHOITO PIENRYHMÄLLE

Äänienergiahoidossa käytän vaihtelevasti teeman mukaan eri soittimiani, kuten äänimaljoja, hoitavia äänirautoja, gongeja, rumpua jne.

Hoito viimeistellään ryhmäenergiahoidolla.

Vastaanottotilani lautalattia ja tilan puitteet luovat loistavan akustiikan, ja hoito on todella tehokas rentouttamaan ja uudistamaan kehoa, mieltä ja sielua.

SEURAAVA PIENRYHMÄHOITO

——-

REIKI 1- KURSSI

HINTA 150 €

Reiki on universaalia elämän energiaa. Reiki 1- kurssilla perehdytään Mikao Usuin- perinteiseen Reiki-menetelmään. Opit Reikin periaatteet ja omahoitotekniikat. Saat myös valmiuden ja keinot hoitaa kaikkea sinulle tärkeää elämässäsi. Tästä alkaa oma polkusi todelliseen itseesi.

Reiki 1- kurssi sopii kaikille jotka ovat valmiita lähestymään elämää myönteisemmin, ilolla ja rakkaudella. Opit myötätuntoa ja lempeyttä itseäsi kohtaan. Reiki on täysin turvallinen, kokonaisvaltainen hoitomenetelmä esim. kehon terveysongelmiin, stressin ja kuormituksen hoivaan, unenlaadun parantamiseen. Reiki myös luo uusia näkökulmia elämääsi ja aktivoi tehokkaasti itseparannusvoimaasi.

Kurssilla oppilaan Reiki- yhteys aktivoidaan ja vahvistetaan, jotta luontainen yhteys universaaliin energiaan vahvistuu.

Reiki- kurssi sopii juuri sinulle!

Ilmoittautumisohje alla.

Reiki 1- kurssin voit suorittaa myös arkena yksityisopetuksena! Sovi aika erikseen.

REIKI 2- KURSSI

HINTA 350 €

Reiki 2- kurssin voit suorittaa kun Reiki 1- kurssi on suoritettu. Toisessa vaiheessa syvennytään Reikin maailmaan ja opitaan uusia tekniikoita joista saat käytännön työkaluja sekä omaan arkeesi, että mahdollisesti hoitotyöhön muiden ihmisten hoitamiseen. Saat myös käyttöösi Reiki- symbolit ja niiden käytön opastuksen. Opit kaukohoitotekniikan.

Reiki 2- kurssilla saat toisen asteen aktivoinnit, jotka vahvistavat yhteyttäsi universaaliin energiaan.

Kurssi on kaksipäiväinen, ja päivien kesto määräytyy osallistujamäärän mukaan.

Reiki 2- kurssin voit suorittaa parin kanssa kahdestaan arkena yksityisopetuksena, jos molemmilla on Reiki 1- kurssi suoritettuna! Sovi aika erikseen.

ILMOITTAUDU REIKI- KURSSEILLE SÄHKÖPOSTITSE INFO@JENNICAVESOLA.FI

ILMOITA SAMALLA NIMESI, SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI JA PUHELINNUMERON MISTÄ SINUT TAVOITTAA.

————————————————————————

7 CHAKRAA- KURSSI

Tällä kurssilla perehdytään 7 päächakran toimintaan ja niiden vaikutuksiin elämämme eri osa-alueilla. Chakrat ovat energiakeskuksia, joiden tasapaino vaikuttaa kaikkiin kehomme ja mielemme toimintoihin. Kokonaisvaltainen hyvinvointimme liittyy olennaisesti chakrojen toimintaan.

Kurssilla käymme läpi jokaisen chakran, saat monipuolisesti tietoa miten tasapainotat kehosi, mielesi ja sielusi. Teemme chakrojen toimintaa tasapainottavia hoitoja, ja rentoudumme.

Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa asiasta, mutta olet avoimen kiinnostunut kohentamaan elämänlaatuasi!

KURSSIN HINTA 65 €

(SIS. KURSSI, MATERIAALIT, PURTAVAA, LÄMMITÄ JUOMAA)

AIKA:

ILMOITTAUDU KURSSILLE SÄHKÖPOSTITSE INFO@JENNICAVESOLA.FI

ILMOITA SAMALLA NIMESI, SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI JA PUHELINNUMERON MISTÄ SINUT TAVOITTAA.

——————————————————————————

Yksityiset luennot, koulutukset, rentoutumis- ja hyvinvointipäivät sopimusten mukaan.

Äänimaljat ja muut soittimeni, eteeriset öljyt sekä voimakivet kulkevat usein mukanani rentouttamassa. Terveyttä tukevia helppoja harjoitteita, meditaatioita ja hengitysharjoituksia unohtamatta.

Tulen myös mielelläni sinun kutsuillesi rentouttamaan äänienergiahoidon tai vaikkapa ryhmämeditaation merkeissä. Myös naistenillat, harrastusporukan vapaa-ajan tapaamiset ym.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan ihana tapahtuma juuri sinun tarpeisiisi!

info@jennicavesola.fi

LUENTOKOKONAISUUKSIA

Tasapainoinen hengitys- lisää energiaa ja jaksamista arkeesi

Hengitys, tuo elämämme edellytys! Ihminen pärjää syömättä pitkiäkin aikoja, juomattakin useita päiviä. Mutta hengittämättä emme montaakaan minuuttia.

Hengitys saattaa vuosien varrella heikentyä monestakin syystä. Krooninen stressi, traumaattiset kokemukset, kuormittuneisuus ja erilaiset pitkittyneet lihasjumit sekä kiputilat heikentävät kapasiteettiamme hengittää tasapainoisesti.

Heikentynyt hengitys oireilee mm. hammas- ja suun alueen ongelmat, kuorsaaminen, ylipaino, uniapnea, yöhikoilu, levoton yöuni, kuiva suu, yöllä pitää nousta vessaan, aivosumu ja jaksamattomuus päiväsaikaan. Kivut, lihasjäykkyys, lihasjumit, kireät leukaperät. Verenkierron ongelmat, huonokuntoinen iho, kylmät raajat ja niin edelleen. Lista on loputon.

Käymme läpi laadukkaan hengityksen merkitystä ja tietenkin opettelemme miten hengityksemme tasapainoitamme! Tasapainoisella hengityksellä kohti terveyttä, hyvinvointia ja elinvoimaa!

Rentoutumalla terveyttä elämään

Hektinen elämä ja arki vie usein mennessään, ja muistamme usein huolehtia kaikista muista asioista paitsi itsestämme. Rentoutunut ihminen tekee automaattisesti parempia valintoja elämässään, ja seesteinen mieli jaksaa kovaakin arjen kuormitusta soljuvammin. Usein käy niin, että rauhoittamalla itsensä, alkaa kokonaisvaltaisesti kaikki ympärillä rauhoittumaan kuin ihmeen kaupalla! Tiedetään että lepo, rentoutuminen, palautuminen ja syvä uni aktivoivat kaikkia paranemisprosesseja ja lisäävät terveyttä sekä elinvoimaa elämään. Tervetuloa neljän kerran kokonaisuuteen rentoutumaan ihan luvan kanssa! Rentoutustunneilla aina suullinen aloitus, jossa kerron syvemmin rentoutustuntimme merkityksestä hyvinvointiisi, teemme lempeitä kehollisia harjoitteita ja opettelemme samalla hengittämään laadukkaasti. Lopuksi aina syväluotaava loppurentoutus. Rentoutustunnit sopivat kaikille aikuisille. Mukaasi tarvitset makuualustan, tyynyn pään alle, ja halutessasi myös polvien alle tueksi. Villasukkaa ja vilttiä omien mieltymyksiesi mukaan.

Hiilihydraattitietoisen- ja ketogeenisen ruokavalion hyödyt

Kohti tasapainoa! Höttöhiilarit, tyhjät kalorit. Mitä ne ovat ja millä ne voisi arjessaan korvata? Luennolla käydään läpi miten hiilihydraattitietoisella ruokavaliolla voit saavuttaa pysyvää painonhallintaa sekä terveyttä elämään. Pohdimme arjen aterioiden laadullistamista, sekä sitä, miten tehdä parempia valintoja sinun parhaaksesi. Käymme läpi myös ketogeenisen ruokavalion terveyttä edistävät vaikutukset, perusteet ja soveltamisen arkeen.

Suolisto terveeksi

Olet jo varmasti kuullut, kuinka tärkeä suoliston terveydentila on sinulle.

Suoliston terveydentila heijastelee koko kehoon, sekä mieleen.

Ruoansulatusongelmat, vatsakivut, ilmavaivat, vatsan turpoilu, ripuli, ummetus sekä niistä seuraavat krooniset sairaudet ovat osa meidän monen arkea.
Mitä tarkoittaa jos suoli ”vuotaa”?

Tiesitkö, että myös mielen kokemat asiat kuten jatkuva väsymys, muisti-ongelmat ja uupumus kielivät suoliston epätasapainotiloista.

Sanotaan, että Terve suoli- Terve mieli.
Jokainen voi vaikuttaa omaan terveyteensä!

Miten juuri sinä voit kohentaa suolistosi terveydentilaa? Kurssilla käymme läpi syitä ja seurauksia suoliston terveysongelmista. Sekä konkreettisia keinoja sinun terveytesi edistämiseen.

Selätä sokeririippuvuus

Voiko sokeriin syntyä riippuvuus? Ehdottomasti kyllä voi.

Luennolla käymme läpi sokerin historiaa ihmisen ravinnossa, ja tutkimme sen liiallisen käytön vaikutuksia terveydentilaamme.

Tutkailemme myös sokerin roolia painonhallinnassa sekä erilaisten kroonisten sairauksien synnyssä.

Tärkeimpänä tietenkin, että miten sokeririippuvuudesta pääsee eroon!

Jos olet mahdollisesti huolissasi omasta, tai läheisesi liiallisesta sokerin kulutuksesta ja etsit vastauksia, tämä luento on sinulle.

Miksi paastota?

Mitä on paasto, millainen historia paastoamisella on ja mitä
kehossasi tapahtuu paaston aikana?

Luennolla käymme läpi erilaisia paastomuotoja, joista voit innostuttuasi valita
helposti omanlaisen terveyttäsi edistävän polun.

Tieteellisten tutkimusten mukaan paastoaminen vaikuttaa positiivisesti aivoterveyteen, ruoansulatuskanavan ongelmiin, aivosumuun, väsymykseen, tukee kroonisten sairauksien hoitoa ja kohottaa mielialaa.

Luennolle opit, miten hienoja asioita kehosi osaa terveytesi eteen tehdä, kun se saa siihen
mahdollisuuden!

Luennon anti sopii sinulle, vaikket olisi koskaan ennen paastonnut tai kenties olet jo konkari