Palveluni

TASAPAINOISEKSI- Kaikin aistein rentoutusmenetelmäni

Tarvitsemme kokonaisvaltaista tasapainoa kokeaksemme merkityksellistä elämää, toimiaksemme arjessamme, voidaksemme hyvin. Hyvinvoinnin taustalla on toimiva umpieritysjärjestelmä sekä tasapainoinen keskushermosto.

Stressaava arki, univaikeudet, ruoansulatuskanavan ongelmat ovat meille monelle tuttuja. Nämä sekä muut lukuisat terveyden epätasapainotilat ovat korjattavissa!


Luonto ja luonnonmukaisuus on minulle sydämen asia!


Umpieritysjärjestelmään kuuluvat aivolisäke, käpyrauhanen, kilpirauhanen, lisäkilpirauhanen, haima, kivekset (miehillä), munasarjat (naisilla). Tämä järjestelmä säätelee hormonitoimintojamme kuten aineenvaihduntaa, kasvua, kehitystä ja lisääntymistä.


Keskushermoston toiminnasta vastaavat aivot ja selkäydin. Tämä elintärkeä järjestelmä säätelee kaikkia kehon toimintoja.

Rentoutusmenetelmäni tukee kaikkia kehon toimintoja, tuo energiaa ja jaksamista arkeen. Tasapainottaa ja elävöittää!

Painotan ennaltaehkäisevää hoitoa, pyrin havaitsemaan ja vaikuttamaan elimistössä oleviin epätasapainotiloihin ennen mahdollisten sairauksien puhkeamista.

Ihminen voi ilman diagnosoitua sairauttakin tuntea olonsa kehnoksi. Paneudun sairauksien ja terveysongelmien syntyyn ja korjaamiseen. Painotetaan kehon oikeaa ja optimaalista toimintaa, ja pyritään vaikuttamaan sairauden taustalla oleviin syihin. Ei siis hoideta pelkkää oiretta, vaan hoidetaan perusteellisesti sairauksien syitä.

Ravintoterapeutti ottaa huomioon ihmisen geeniperimän, ihmisen historian ja nykytilanteen. Sairaanhoitajana minulla on osaamista myös perinteisen koululääketieteen saralla. Elämäntapavalmentajan koulutus tuo työkaluja uuden oivaltamiseen, itsetuntemukseen ja oman sisäisen voiman löytämiseen. Lisäksi luontaishoitoalan eri koulutukset tuovat upean, uniikin ripauksen hoitomenetelmääni.

Lue lisää kohdasta: Vastaanotollani

Toimintaperiaatteeni

  • Tasapainoiseksi- kaikin aistein

PALAUTTEITA

”Valmennus oli aivan erilaista kuin ajattelin ennen valmennusta. Sen sijaan että olisin saanut ohjeeksi syödä terveellisesti, laihduttaa ja lenkkeillä 5km päivässä, valmennuksessa tehtiin tehokkaita mielikuvaharjoitteita ja tutustuttiin itseen syvemmin erilaisten tekniikoiden avulla.

Jennica auttoi löytämään voimaa ja sisäisen auringon itsestäni. Valmennuksen jälkeen jäi aina iloinen ja levollinen olo. Tuntui että, on hyvissä käsissä ja häneen voi luottaa, samoin kuin omaan tulevaisuuteen paremmin eväin ja parempana versiona itsestäni. Valmennus antoi myös varmuutta lähteä toteuttamaan haaveitani.

Valmennuksen edetessä olen saanut selvitettyä itselleni hyvin mitä tulevaisuudelta haluan ja alkanut tehdä asioita sen eteen. Olen kiitollinen Jennicalle valmennuksesta, hänen aurinkoinen ja rauhoittava läsnäolonsa valostutti, koko päivän etätapaamisten jälkeen. Voin lämpimästi suositella Jennicaa.

Zoom- treffit oli viikon kohokohta ja niitä tulee ikävä. Kaikki ne harjoitukset mitä tehtiin oli uusia mulle, mutta ne oli ihania. Sun lempeä ääni oli mahtava. ❤ Teet mahtavaa työtä suurella aurinkoisella sydämellä!!

Sinun seurassa ei voi olla huonolla mielellä. Sinä saat monen asian tuntumaan helpolta ☀️ KIITOS SINULLE 💛

En tiennyt, mitä odottaa, kun valmennus alkoi. Minulla ei siis ollut odotuksia, ei suuria eikä pieniä. Lähinnä olin utelias. 

Valmennus yllätti minut erittäin positiivisesti. Sain sukeltaa syvälle itseeni, tutkiskella itseäni ja tuntemuksiani. Mielikuvaharjoitukset olivat puhdistavia ja rentouttavia. Ne toivat tunteet pintaan, mutta olotila niiden jälkeen on ollut aivan mahtava . Nämä neljä kertaa saivat minun sisimmässäni aikaan kehityksen vielä terveempään itsetuntoon. 

Jennica valmentajana oli seesteisen rauhallinen ja juuri oikeanlainen ainakin minulle.”

Jennica tekee sydämellä ja ihanalla energialla. Ihanat tuokiot ja sain fyysisiä harjoitteita sekä apua läsnäoloon ja ajatuksia selvennettyä joka kerta. Arvosana valmennuksesta 10, arvosana valmennuksesta 10, valmennuksen hyödyllisyys 10.

Tosiaan käyntikorttisi sain Aito kaupasta. Sit rohkaistuin ottamaan yhteyttä. Ja näin jälkikäteen ajatellen, niin onneksi otin yhteyttä ja lähdin tähän valmennukseen. ☀️ kaikki kolme tapaamista olivat hienoja, niitä jo aina odotti. Ja aina tuli jotain uutta matkaan. Ruokavalio on muuttunut, mutta mitään suuria uhrauksia en ole joutunut tekemään. Tavoitteen itselleni laitoin, että paino pitäs lähteä laskuun. Se tavoite toteutui todella hienosti. Vatsan vointi on muuttunut eli apua sain. Parhautta oli se, että tämä valmennus oli just mulle! Eikä millään koko ryhmälle, mihin olin erilaisten nettivalmennusten kautta tottunut. Puhuttiin vaan niistä asioista mitkä on mulle ajankohtaisia ja tarpeellisia.

Valmentajana sinä olet mahtava tsemppaaja, ihanan aurinkoinen, lempeä, mutta kuitenkin huumorilla höystetyn tomera. 🙂❤ mahtava ihminen!!