Ravintoterapeutti Jennica Vesola

Palveluni

TASAPAINOISEKSI- Kaikin aistein rentoutushoitomenetelmät

Elämäntapavalmennus

Kesto n. 2 h / Hinta 99 €

 • Loistava aloitus kokonaisvaltaisiin elämänmuutoksiin!

Alkukartoitus/keskustelu jossa käymme läpi elämäntilannettasi. Saat myös suullisen kotiohjeistuksen tarpeisiisi. Kuten halutessasi terapeuttinen ruokavalio ja elämäntavat.

Hyödynnämme EFT-tapping menetelmää, TRE.tä, hengitysharjoituksia yms. Joista opit loistavan avun myös arkeen.

Konkreettiset hyödyt

 • Stressihormonit vähenevät, mielihyvähormonit lisääntyvät
 • Ruoansulatusongelmat helpottuvat
 • Verenpaine sekä sydämen lyöntitiheys tasaantuvat
 • Kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita
 • Aineenvaihdunta paranee
 • Ajatus selkiytyy
 • Mieli kirkastuu
 • Unenlaatu paranee
 • Vastustuskyky paranee
 • Saat energiaa ja jaksamista arkeesi

Äänienergiahoito

Kesto 1h / hinta 50 €

Äänellä parantaminen on ikiaikainen hoitomenetelmä! Käytän hoidossa monipuolisesti erilaista äänimaailmaa, kuten omaa ääntäni, äänimaljoja, helistimiä, gongia, rumpuja ja enkelikelloja. Jokaisella soinnulla on oma merkityksensä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ääniaallot avaavat energiatukoksia, mielen sekä kehon jumitiloja. Ne luovat tilaa uusille, myönteisemmille ajatuksille. Äänimaailma rentouttaa tehokkaasti mieltä, sekä lihaksia ja kireyksiä kehossa.

Äänihoito toimii ilmassa kulkevalla äänellä, värähtelyllään erityisesti kehon lähellä ja päällä soitettaessa solutasolle saakka. Keho saa ikään kuin syvähieronnan samalla kuin mieli rauhoittuu soittimien soinnuista!

Tiibetiläiset äänimaljat auttavat sinua pääsemään syvään rentoutumisen tilaan.

Rumpua voisi verrata jo kohtuajoilta saakka äidin turvalliseen sydämensykkeeseen. Rumpu poistaa ihmisestä kaikkea epätoivottua, vähentää hermostuneisuutta, laukaisee stressiä, poistaa jännitystiloja kokonaisvaltaisesti.

Gongien terapeuttinen kumina saa tehokkaasti solut ja lihakset värähtelemään ja mielen selkiytymään.

Yksilöllisessä äänihoidossa hoidettava makaa vaatteet päällä hoitopöydällä lämpimän viltin alla. Maljoja soitetaan hoidettavan päällä sekä vierellä, ja näin ihanien maljojen hoitavat äänet sekä värähtely pääsevät tehokkaasti hellimään, rentouttamaan sekä hoivaamaan koko kehoa sekä mieltä.

HUOM. Vasta-aiheet kehon päällä soitettaessa ovat: raskauden ensimmäinen kolmannes, sydämentahdistin sekä meneillään olevat syöpähoidot. Jos sinulla on jokin näistä vasta-aiheista, hoito tehdään kehon ympärillä soittaen turvallisesti.

Energiahoito

Kesto 1h / hinta 50 €

Kesto n.1h 30 min / hinta 75 €

Energiahoidossa välitän sinulle Universaalia elämän energiaa, joka käynnistää sinussa luonnolliset paranemisprosessit. Energiahoito sopii siis hoitomuodoksi monenlaisiin epätasapainotiloihin kuten esim. kipuihin, lihassärkyihin, mielen energiavajeisiin, uupumukseen, stressinhoivaan, immuunijärjestelmän tueksi ja unenlaadun parantamiseen.

Koska välitettävä energia aloittaa sinussa luontaisen paranemisprosessin, menetelmä sopii oikeastaan ihan kaikille ja kaikkeen vaivaan!

Hoito tapahtuu vaatteet päällä hoitopöydällä mukavasti maaten. Hoidon aikana käyn käsilläni lempeästi painellen läpi kehosi, kosketus jo itsessään on hyvin rentouttavaa.

 • Hoito voidaan toteuttaa myös täysin koskematta, koska kaikille ei koskettaminen ole luontaista.
 • Hoitoon kuuluu alku ja loppukeskustelu.
 • Hoidossa hoitaja ei lähetä tai välitä itsestään mitään energioita ja menetelmä on täysin turvallinen.

Huom! Vasta-aiheina akuutit mielenterveyden häiriöt.

Selän käsittely

Kesto 1 h / hinta 50 €

Koko kehon käsittely max.2h / hinta 99 €

Tehokas ja syvärentouttava hieronta. Hoidossa hierotaan selkä sekä niska monipuolisesti kauttaaltaan. Selkä avataan vastaanottamaan hoitoa sivelyin, jonka jälkeen aktivoidaan tehokkaasti verenkierto. Selästä ja niskasta avataan akupisteet tukoksista.

Rentouttava hieronta Kädet / Jalat

kesto 1h / hinta 50 €

Rentouttavassa hieronnassa kohdealueet käsitellään kauttaaltaan. Akupisteet ja hermoradat huomioiden.

TASAPAINOISEKSI- Päähoito

Kesto 1 h / Hinta 50 €

Päähoidossa avataan pään alueen lukkoja ja jumeja. Menetelmä sopii erityisesti stressaantuneille sekä bruksismista, eli hampaiden narskuttelusta kärsiville. Myös aivosumu, päänsäryt, kuiva suu, heikentynyt kyky hengittää nenän kautta, kipeät ja kireät leukaperät sekä ohimot, hiustenlähtö jne. ovat oireita pään alueen lukko- ja jumitiloista.

Edellä mainitut oireet johtuvat hyvin usein stressitilasta joka on ”pakkautunut” päähän. Hyvin luonnollisesti ihminen puree hampaitaan yhteen kehon jännittyessä, tai kiristää leukaperiään joka lukitsee pään alueen pienet lihakset. Kasvojen alueella on eniten lihaksia suhteutettuna koko kehoon. Siksi pään alueen kireydet ovatkin hyvin yleinen vaiva.

Päähoidossa vapautetaan stressi päästä pois!

Menetelmä pitää sisällään

 • Dekolteen, niskan, kasvojen sekä päänahan hieronta
 • meridiaani/akupistepainanta

Saavuthan päähoitoon meikittä, ja mielellään puhdistetuin kasvoin!

TASAPAINOISEKSI- Yhdessä

Kesto 1h / Hinta 25 e hlö = 50 e yht. (sis.alv24%)

Kahden ihmisen ihana rentoutushetki, joka pitää sisällään syvärentouttavan äänihoidon äänimaljojen ja muiden hyvinvointia tukevien soittimien parissa. Rentoutushetkeen kuuluu suullisen alustuksen lisäksi ohjaus lempeisiin hengitysharjoituksiin. Soittimia soitetaan tässä kahden hengen rentoutuksessa kehon vierellä sekä kehon päällä, ja näin niiden hoivaavat vaikutuksetkin ovat todella tehokkaat. Sanat eivät riitä, se pitää kokea itse!

Mukaanne otatte vain itsenne rennoin vaattein, kaikki muu löytyy paikan päältä.

Tässä mahtava idea treffi-iltaan, ystävyksille, ja vaikkapa häälahjaksi!

Mielikuvittele itsesi lämpimän viltin alle kynttilöiden valossa, nauttimaan täysin kiireettömästi äänimaljojen ja muiden elinvoimaa tuovien soittimien hellässä huomassa. Kenet sinä ottaisit mukaan rentoutumaan kanssasi?

HUOM. JOKAINEN VASTAANOTTOKÄYNTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN (HALUTESSAAN) ALKUKESKUSTELUN JA AINARAUHALLISEN LOPETUKSEN. TUNNIN VASTAANOTTOKÄYNNIN RENTOUTUSHOIDON KESTO N.50 MIN. KAHDEN TUNNIN KÄYNNIN HOITO-OSUUS ON N. 1H 40 MIN.

TASAPAINOISEKSI- rentoutushoitomenetelmäni

Tarvitsemme kokonaisvaltaista tasapainoa kokeaksemme merkityksellistä elämää, toimiaksemme arjessamme, voidaksemme hyvin. Hyvinvoinnin taustalla on toimiva umpieritysjärjestelmä sekä tasapainoinen keskushermosto.

Stressaava arki, univaikeudet, ruoansulatuskanavan ongelmat ovat meille monelle tuttuja. Nämä sekä muut lukuisat terveyden epätasapainotilat ovat korjattavissa!


Luonto ja luonnonmukaisuus on minulle sydämen asia!


Umpieritysjärjestelmään kuuluvat aivolisäke, käpyrauhanen, kilpirauhanen, lisäkilpirauhanen, haima, kivekset (miehillä), munasarjat (naisilla). Tämä järjestelmä säätelee hormonitoimintojamme kuten aineenvaihduntaa, kasvua, kehitystä ja lisääntymistä.


Keskushermoston toiminnasta vastaavat aivot ja selkäydin. Tämä elintärkeä järjestelmä säätelee kaikkia kehon toimintoja.

Rentoutusmenetelmäni tukevat kaikkia kehon toimintoja, tuovat energiaa ja jaksamista arkeen.

Painotan ennaltaehkäisevää hoitoa, pyrin havaitsemaan ja vaikuttamaan elimistössä oleviin epätasapainotiloihin ennen mahdollisten sairauksien puhkeamista.

Ihminen voi ilman diagnosoitua sairauttakin tuntea olonsa kehnoksi. Paneudun sairauksien ja terveysongelmien syntyyn ja korjaamiseen. Painotetaan kehon oikeaa ja optimaalista toimintaa, ja pyritään vaikuttamaan sairauden taustalla oleviin syihin. Ei siis hoideta pelkkää oiretta, vaan hoidetaan perusteellisesti sairauksien syitä.

Lue lisää kohdasta: Vastaanotollani

Toimintaperiaatteeni

 • Yksilöllisyys
 • Luottamuksellisuus
 • Tuloksellisuus
 • Ystävällisyys
 • Rauhallisuus
 • Elämänmyönteisyys

PALAUTTEITA

”Valmennus oli aivan erilaista kuin ajattelin ennen valmennusta. Sen sijaan että olisin saanut ohjeeksi syödä terveellisesti, laihduttaa ja lenkkeillä 5km päivässä, valmennuksessa tehtiin tehokkaita mielikuvaharjoitteita ja tutustuttiin itseen syvemmin erilaisten tekniikoiden avulla.

Jennica auttoi löytämään voimaa ja sisäisen auringon itsestäni. Valmennuksen jälkeen jäi aina iloinen ja levollinen olo. Tuntui että, on hyvissä käsissä ja häneen voi luottaa, samoin kuin omaan tulevaisuuteen paremmin eväin ja parempana versiona itsestäni. Valmennus antoi myös varmuutta lähteä toteuttamaan haaveitani.

Valmennuksen edetessä olen saanut selvitettyä itselleni hyvin mitä tulevaisuudelta haluan ja alkanut tehdä asioita sen eteen. Olen kiitollinen Jennicalle valmennuksesta, hänen aurinkoinen ja rauhoittava läsnäolonsa valostutti, koko päivän etätapaamisten jälkeen. Voin lämpimästi suositella Jennicaa.

Zoom- treffit oli viikon kohokohta ja niitä tulee ikävä. Kaikki ne harjoitukset mitä tehtiin oli uusia mulle, mutta ne oli ihania. Sun lempeä ääni oli mahtava. ❤ Teet mahtavaa työtä suurella aurinkoisella sydämellä!!

Sinun seurassa ei voi olla huonolla mielellä. Sinä saat monen asian tuntumaan helpolta ☀️ KIITOS SINULLE 💛

En tiennyt, mitä odottaa, kun valmennus alkoi. Minulla ei siis ollut odotuksia, ei suuria eikä pieniä. Lähinnä olin utelias. 

Valmennus yllätti minut erittäin positiivisesti. Sain sukeltaa syvälle itseeni, tutkiskella itseäni ja tuntemuksiani. Mielikuvaharjoitukset olivat puhdistavia ja rentouttavia. Ne toivat tunteet pintaan, mutta olotila niiden jälkeen on ollut aivan mahtava . Nämä neljä kertaa saivat minun sisimmässäni aikaan kehityksen vielä terveempään itsetuntoon. 

Jennica valmentajana oli seesteisen rauhallinen ja juuri oikeanlainen ainakin minulle.”

Jennica tekee sydämellä ja ihanalla energialla. Ihanat tuokiot ja sain fyysisiä harjoitteita sekä apua läsnäoloon ja ajatuksia selvennettyä joka kerta. Arvosana valmennuksesta 10, arvosana valmennuksesta 10, valmennuksen hyödyllisyys 10.

Tosiaan käyntikorttisi sain Aito kaupasta. Sit rohkaistuin ottamaan yhteyttä. Ja näin jälkikäteen ajatellen, niin onneksi otin yhteyttä ja lähdin tähän valmennukseen. ☀️ kaikki kolme tapaamista olivat hienoja, niitä jo aina odotti. Ja aina tuli jotain uutta matkaan. Ruokavalio on muuttunut, mutta mitään suuria uhrauksia en ole joutunut tekemään. Tavoitteen itselleni laitoin, että paino pitäs lähteä laskuun. Se tavoite toteutui todella hienosti. Vatsan vointi on muuttunut eli apua sain. Parhautta oli se, että tämä valmennus oli just mulle! Eikä millään koko ryhmälle, mihin olin erilaisten nettivalmennusten kautta tottunut. Puhuttiin vaan niistä asioista mitkä on mulle ajankohtaisia ja tarpeellisia.

Valmentajana sinä olet mahtava tsemppaaja, ihanan aurinkoinen, lempeä, mutta kuitenkin huumorilla höystetyn tomera. 🙂❤ mahtava ihminen!!