Palveluni

Minulle kokonaisvaltainen ihmisen huomioiminen on tärkeää. Ruoka, uni, liikkuminen, ja ajatuksemme ovat kaikki yhtä tärkeitä.


Esimerkiksi pitkittynyt stressi saattaa olla terveydentilan epätasapainon, ja vaikkapa ylipainon takana. Stressitasoja korjaamalla, pystytään vaikuttamaan tehokkaasti terveydentilan kohenemiseen.

Luonto ja luonnonmukaisuus on minulle sydämen asia!


Mielen ja ajatustemme vaikutus terveydentilaamme on kiistaton. Mindful Eating-Tietoinen Syöminen onkin tärkeä toimintaperiaatteeni. 

Tulkitsen kokonaisuuksia, sekä huomioin kehon perustoimintojen lisäksi yksilölliset biologiset tarpeet. Pienikin oire saattaa olla merkityksellinen.


Painoitan ennaltaehkäisevää hoitoa, pyrin havaitsemaan ja vaikuttamaan elimistössä oleviin epätasapainotiloihin ennen mahdollisten sairauksien puhkeamista. Yhteistyössä sinun kanssasi!

Ihminen voi ilman diagnosoitua sairauttakin tuntea olonsa kehnoksi. Paneudun sairauksien ja terveysongelmien syntyyn ja korjaamiseen. Painotetaan kehon oikeaa ja optimaalista toimintaa, ja pyritään vaikuttamaan sairauden taustalla oleviin syihin. Ei siis hoideta pelkkää oiretta, vaan hoidetaan perusteellisesti sairauksien syitä.

Ravintoterapeutti ottaa huomioon ihmisen geeniperimän, ihmisen historian ja nykytilanteen. Sairaanhoitajana minulla on osaamista myös perinteisen koululääketieteen saralla. Elämäntapavalmentajan koulutus tuo työkaluja uuden oivaltamiseen, itsetuntemukseen ja oman sisäisen voiman löytämiseen.

Olen ihmisen tukena eri elämäntilanteissa.

Esimerkkejä osaamisalueistani

  • Stressinhallinta
  • Eri elämäntilanteiden huomiointi kokonaisvaltaisesti
  • Ruoansulatuskanavan ongelmien kartoitus- ja hoito
  • Painonhallinta
  • Kroonisten sairauksien tuki
  • Erityisryhmät, kuten lapset, raskaana olevat, ikääntyvät